Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu

2012 YILI TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilg...
2 downloads 0 Views 7MB Size
2012 YILI

TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Raporu Bilgiye Erişim Merkezi Raporu Hukuk Birimi Raporu Oda Sekreterliği

TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri

Faaliyet Raporu

Mesleğin başlangıç noktası ile bugününü karşılaştırdığımızda göreceğiniz fark o kadar büyük ki muhasebecilerin katip olarak görüldüğü günlerden, uluslararası muhasebe standartlarını uygulamaya başladığımız bugüne uzanan 22 yıllık süreçte bu noktaya gelinmiştir. Kuşkusuz ki bu gelmemizdeki en önemli itici güç eğitim olmuştur. Tekdüzenle başlattığımız eğitim seferberliğimiz, bugün binlerce meslektaşımızın ve stajyerimizin katıldığı ücretsiz mesleki eğitim seminerleri, paneller, teknoloji eğitimleri, sınavlara hazırlık kursları, İngilizce kursları ile devam etmektedir. TESMER İstanbul Şubemizin, bugün Beyoğlu, Kadıköy, Şişli, Şirinevler, Fatih, Eminönü, Bağcılar, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa, Ümraniye, Kartal, Üsküdar, Trakya olmak üzere ilçede eğitim birimi bulunmaktadır. Düzenlediğimiz tüm eğitimlere her yıl binlerce meslek mensubu ve stajyerimiz katılmaktadır. Eğitime verdiğimiz önemle, meslek mensuplarımız ve stajyerlerimiz için eğitim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir.

Kontenjan : Toplam 4 sınıf, 1 seminer salonu tamamı 292 kişi 38 kişilik 1 sınıf, İşletme Ağırlıklı İngilizce Dil Kursu için, 30 kişilik 1 sınıf, Temel Bilgisayar Eğitimleri için, 50 ve 64 kişilik 2 sınıf, SMMM Yeterlilik Sınavları, SMMM Staj Başlatma Sınavları Hazırlık Kursları için, 110 Kişilik Seminer Salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri ve gerektiğinde diğer eğitimler için kullanılmaktadır. KADIKÖY EĞİTİM BİRİMİ

TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri

EĞİTİM BİRİMLERİ

Faaliyet Raporu

BEYOĞLU EĞİTİM BİRİMİ Kontenjan: Toplam 6 sınıf, 1 Seminer Salonu, tamamı 218 kişi. 18 kişilik 1 sınıf, Temel Bilgisayar Eğitimleri için, 15,15,24,18 kişilik 4 sınıf, İşletme Ağırlıklı İngilizce Dil kursları için, 32 kişilik 1 sınıf, YMM Sınavları Hazırlık, SMMM yeterlilik Sınavları Hazırlık, SMMM staj sınavları hazırlık kursları için, 96 kişilik 1 seminer salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri ve SMMM yeterlilik Sınavları Hazırlık, SMMM staj sınavları hazırlık kursları için kullanılmaktadır.

ŞİRİNEVLER EĞİTİM BİRİMİ

Kontenjan : Toplam 2 sınıf, 1 seminer salonu, tamamı 227 kişi 27 kişilik 1 sınıf, Temel Bilgisayar Eğitimleri için, 80 Kişilik 1 sınıf, SMMM Yeterlilik Sınavları, SMMM Staj Başlatma Sınavları Hazırlık Kursları için, 120 Kişilik Seminer Salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri ve gerektiğinde diğer eğitimler için kullanılmaktadır.

BAĞCILAR EĞİTİM BİRİMİ Kontenjan : Toplam 1 seminer salonu, tamamı 55 kişi 55 kişilik 1 seminer salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri için kullanılmaktadır.

Faaliyet Raporu GAZİOSMANPAŞA EĞİTİM BİRİMİ

Kontenjan : Toplam 1 seminer salonu, tamamı 60 kişi 60 kişilik 1 seminer salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri için kullanılmaktadır.

BAYRAMPAŞA EĞİTİM BİRİMİ

FATİH EĞİTİM BİRİMİ Kontenjan : Toplam 1 seminer salonu, tamamı 110 kişi 110 kişilik 1 seminer salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri için kullanılmaktadır. ZEYTİNBURNU EĞİTİM BİRİMİ Kontenjan : Toplam 1 seminer salonu, tamamı 80 kişi 80 kişilik 1 seminer salonu, Mesleki Eğitim Seminerleri için kullanılmaktadır. ÜMRANİYE EĞİTİM BİRİMİ Kontenjan : 110 Kişilik; 1 eğitim ve seminer salonu, 1 kantin ve 1 idari odası

Faaliyet Raporu

KARTAL EĞİTİM BİRİMİ Kontenjan :110 Kişilik; 1 eğitim ve seminer salonu, 60 kişilik 2 sınıf, 1 kantin ve 1 idari odası