1993, de 26 de julio del Gobierno Valenciano,

DOGV - 1995 Núm. 2.502 05 08 6393 Valencia. 46013232 Esc.Artes Aplic.y Oficios Artís. . 602 Alfombras 1012 RESOLUC¡Ó de 20 d'abril de 1995, d...
3 downloads 1 Views 520KB Size
DOGV

-

1995

Núm. 2.502

05

08

6393

Valencia. 46013232 Esc.Artes Aplic.y Oficios Artís. . 602 Alfombras

1012

RESOLUC¡Ó de 20 d'abril de 1995, de la Direc­ ció General de Personal· de la Conselleria d'Educació i Ciencia, per la qual es convoca el procediment previst en la disposició transitoria del decret 131/1994. [95/3280]

.

1

607 Cerámica Artística 610 Corte y Confección

3 2

612 Decoración Cerámica

4

619 Dibujo Publicitario

3

620 Dibujos Animados

1

603 Diseño Industrial

3

656 Dórado y Policromía

1

646 Ebanistería

i

624 Esmaltes

2

651 Figurines 626 Fotografía Artística

3 1

647 Joyería

1

657 Modelismo y Maquetismo

O

653 Talla en piedra

1

649 Vidrieras

2

650 Vaciado y Moldeado

2

1012

\

RESOLUCIÓN DE 20 de abril de 1995, de la Dirección General de Personal de la Conselleria de Educación y Cíencia, por la que se convoca el procedimiento previsto en la disposición tran­ sitoria del decreto 131/1994. [95/3280]

. El Decret 131/1994, de 5 de juliol, del Govern Valencia, regula els serveis especialitzats d'orientació educativa, psico­ pedagogica i professional, adaptant-los al marc general de la reforma educativa i adequant-los a les característiques de l'escola valenciana. [95/32801. En la disposició transitoria, el decret establei� que els llocs de treball vacants de les actuals plantilles siguen oferts per una sola vega¡;la als actuals professors especialitzats en psicopeda­ gogia escolar amb destinació definitiva en llocs de treball en els serveis psicopedagogics escolars. En virtut d'aixo i d'ácord amb el que estableix l'article 16.8 del Decret 114/1993, de 26 de juliol, del Govern Valencia,

El Decreto 131/1994, de 5 de julio del Gobierno Valencia­ no, regula los servicios especializados de orientación educati­ va, psicopedagógica y profesional, adaptándolos al marco general de la reforma educativa y adecuándolos a las caracte­ . rísticas de la escuela valenciana. En su disposición transitoria el decreto establece que los puestos de trabajo vacantes de las actuales plantillas sean ofre­ cidas por una sola vez a los actuales profesores especializados en psicopedagogía escolar en puestos de trabajo en los servi­ cios psicopedagógicos escolar. En su virtud y de acuerdo con lo establecido en el artículo 16.8 del Decreto 114/1993, de 26 de julio del Gobierno Valen­ ciano, resuelvo:

Primer

Primero

Convocar el procediment previst en la disposició transitoria del Decret 131/1994, de 5 de juliol, per a lli provisió deIs llocs de treball vacants de professors especialitzats en psicopedago­ gia escolar i aprovar les bases per les qualses regiran, que s'inclouen com a annex I d'aquesta resolució.

Se convoca el procedimiento previsto en la Disposición Tran­ sitoria del Decreto 131/1994, de 5 de julio, para la provisión de los puestos de trabajo vacantes de profesores especializados en psicopedagogía escolar y se aprueban las bases por los que se regirá, que se incluyen como anexo I a la presente resolución.

Segon

Segundo

Aprovar el barem de merits, que s'inclou com a annex 11 d'aquesta resolució.

Se aprueba el baremo de méritos, que se incluye como anexo 11 a la presente resolución.

Tercer

Tercero

Els llocs de treball vacants de la plantilla establerta en els serveis psicopedagogics escolars per ordre de la Conselleria d'Educació i Ciencia, de 29 de maig de 1992, es determinen com a annex III d'aquesta resolució, aquestes vacants s'incre-

Los puestos de trabajo vacantes de la plantilla establecida en los servicios psicopedagógicos escolares por orden de la Conselleria de Educación y Ciencia, de 29 de mayo de 1992, se determinan como anexo III a la presente resolución, dichas

6394

1995

05

08

DOGV

-

Núm. 2.502

mentaran amb les que resulten de la resolució del present pro­ cediment. En l'annex IV, es determinen els llocs de treball que com" posen la plantilla establida per l'ordre esméntada.

vacantes se incrementarán con las que resulten de la resolución del presente procedimiento. En el anexo IV, se determinan los puestos de trabajo que componen la plantilla establecida por la orden mencionada.

Quart

Cuarto

Contra la present resolució que, d'acord amb eIs preceptes de la disposició addjcional novena de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Regim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu ComlÍ, posa fi a la via admi, nistrativa, s'hi podra interposar un recurs contenci6s adminis­ tratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesas comptats a partir de la seu a publicació, previa comunicació a l' organ que va dictar l'acte impugnat, segons el que disposa l'article 110.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra la presente resolución, que, de acuerdo con lo pre­ ceptuado en el artículo 109, en relación con la disposición adi­ cional novena de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del pro­ cedimiento Administrativo Común, pone fin a la vía adminis­ trativa, podrá interponerse un recurso contencioso administra­ tivo ante el Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana, en el plazo de dos meses contados a partir de su publicación, previa comunicación al órgano que dictó el acto impugnado, según lo dispuesto en el artículo 110.3 de la citada Ley 30/1992, de 26 noviembre.

Valencia, 20 d'abril de 1995.- El director ' general de Personal: Luis Felipe Martínez Martínez.

Valencia, 20 de abril de 1995.- El director general de Per­ sonal: Luis Felipe Martínez Martínez.

ANEXO 1 Bases del'concurso

ANNEXI Bases del concurs

,

Primera--

Primera

Podran participar en aquesta convocatoria amb caracter voluntari: Els funcionaris de carrera docents que estiguen actualment amb destinació definitiva en llocs de professor especialitzat en psicopeda­ gogia escolar en les plantilles establertes per als serveis psicopedago­ gics escolars per Ordre de la Conselleria de Cultura, Educació i Cien­ cia de 29 de maig de 1992,

Podran participar en esta convocatoria con carácter voluntario: Los funci{)narios de carrera docentes que se encuentren en la actualidad con destino definitivo en puestos de profesor especializado en psicopedagogía escolar, en las plantillas establecidas para los ser­ vicios psicopedagógicos escolares por orden de la Conselleria de Cul­ tura, Educación y Ciencia, de 29 de mayo de 1992.

Segona

Segunda

Els participants que obtinguen pla¡;;a en aquesta convocatoria i h�en participat, al mateix temps, en el concurs de trasllats convocat en el present curs escolar pel Ministeri d'Educació i Ciencia i les comunitats autonomes amb competencies en materia d'educació, que­ daran com a propietaris definitius de la pla¡;;a obtinguda per aquesta convocatoria i s'ariul·lara a tots els efectes la seua participació en el concurs de trasllats abans mencionat.

Los participantes que obtengan plaza' en esta convocatoria y hayán participado, a su vez, en el concurso de traslados, convocado en el presente curso escolar, por el Ministerio de Educación y Ciencia y las comunidades autónomas con competencias en materia de educa­ ción, quedarán como propietarios definitivos de la plaza obtenida por esta convocatoria, anulándose a todos los efectos su participación en el concurso de traslados antes mencionado.

Tercera

Tercera

La destinació obtinguda en la resolució definitiva d'aquesta con­ vocatoria es irrenunciable i amb efectes administratius de 1'1 de setembre de 1995.

El destino obtenido en la resolución definitiva de esta convocato­ ria es irrenunciable y con efectos administrativos de 1 de septiembre de 1995.

Quarta

Cuarta

Totes les condicions que s'exigeixen en aquesta convocatoria i els merits que al·leguen els participants han de ser complits i reconeguts en la data d'acabament del termini de presentaciód'instancies.

Todas las condiciones que se exigen en esta convocatoria y los méritos que aleguen los participantes deberán estar cumplidos y reco­ nocidos en la fecha de terminación del plazo de presentación de ins­ tancias.

Cinquena

Quinta

1. Als participants, se'ls adjudicara el lloc de treball que els corresponga entre els que hi haja sol-licitat per ordre de preferencia. 2. L'ordre de prioritat per a l'adjudicació de cadascun deIs Uocs de treball s'establira segons la puntuació obtinguda d'acord amb el que es disposa en el barem.

1. A los participantes se les adjudicará el puesto de trabajo que les corresponda entre,los que halla solicitado por orden de preferencia. 2. El orden de prioridad para la adjudicación de cada uno de los puestos de trabajo vendrá dada por al puntuación obtenida según lo dispuesto en el baremo.

Sisena'

Sexto

Els merits seran valorats per una comissió constituida pels següents membres: - President: el director general de Personal Docent o la persona

Los méritos serán valorados por una comisión constituida por los miembros siguientes: Presidente: el director general de Personal, o persona en quien delegue. Vocales: - El jefe de área de Personal Docente - Un jefe de, servicio de la Dirección General de Ordenación e Innovación Educativa a propuesta del director general. - Un funcionario de la Inspección Educativa designado por el Directos General de personal a propuesta del director general de Ordenación e Innovación Educativa. Actuará de secretario:

en qui delegue - Vocals: - El cap d'area de Personal Docent - Un cap de servei de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa a proposta del director general. - Un funcionari de la Inspecció Educativa designat pel director general de Personal a proposta del director general d'Ordenació i Innovació Educativa. - Actuara de secretari:

1995

DOGV - Núm. 2.502

05

08

6395

El cap de! Servei de Provisió de Llocs de Treball i Selecció de Personal Docent.

- El jefe del Servicio de Provisión de Puestos de Trabajo y Selec­ ción de Personal Docente.

Setena

Séptima

l. La instancia, ajustada al model oficial que podran obtenir els interessats en les direccions territorials d'Educació es dirigira al director general de Personal de la Conselleria d'Educació i Ciencia i podra presentar-se en les citades. direccions territorials d'Educació o en qualsevol de les dependencies a que al·ludeix I'article 38 de la Llei de Regim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. 2. El termini de presentació sera de 15 die s habils comptats des del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatoria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 3. S'haura d'adjuntar a la instancia: - Full de serveis certificat i tancat al 31 d'agost de 1995 - Documentació acreditativa deis merits al-legats. 4. No seran tinguts en compte els merits no invocats en les sol·licituds, ni tampoc aquells que no es justifiquen documentalment durant el termini de presentació de les sol·licituds. 5. Podra ser anulada la destinació obtinguda per qualsevol con­ cursant que no s'haja ajustat a les normes de la convocatoria o no coincidisca amb les característiques declarades en la instancia i la documentació corresponent.

l. Las instancias, ajustada al modelo oficial que podrán obtener los interesados en las direcciones territoriales de Educación, se dirigi­ rán al director general de Personal de la Conselleria de Educación y Ciencia y podrán presentarse en las citadas direcciones territoriales de Educación o en cualquier de las dependencias a las que alude el artí­ culo 3$ de la Ley de Régimen Jurídico de la Administraciones Públi­ cas y del Procedimiento Administrativo Común. 2. El plazo de presentación será de 15 días hábiles contados desde el siguiente al de la publicación de esta convocatoria en el Diari OfI­ cial de la Generalitat Valenciana. 3. La instancia será acompañada de: - Hoja de servicios certificada y cerrada al31 de agosto de 1995. - Documentación acreditativa de los méritos alegados. 4. No serán tenidos en cuenta los méritos no invocados en las solicitudes, ni tampoco aquellos que no se justifiquen documental­ mente durante el plazo de presentación de las mismas. 5. Podrá ser anulado el destino obtenido por cualquier concursan­ te que no se haya ajustado a las normas de la convocatoria o no coin­ cida con las características declaradas en la instancia y la documenta­ ción correspondiente.

Vuitena

Octava

La Dirooció General de Personal resoldra aquells dubtes que se susciten en el compliment del que es dispose en aquesta convocatoria, s'adjudicaran provisionalment les destinacions i es concedira un ter­ mini per a reclamacions i desistiments i finalment s'elevaran a defini. tius el nomenaments i es resuldran aquelles per la mateixa resolució, que sera objecte de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. ANNEXU' Barem de merits A) l. Temps de permanencia ininterrompuda com a funcionari de carrera u personal laboral--indefinit amb destinació definitiva en el ' lloc de treball des del qual es participa: 3 punts per any. 2. Anys de servei actiu com a funcionari de carrera en funcions docents o d'orientació: l punt per any. . 3. Les fraccions d'any es computaran a raó de 0'08 punts per mes complet. B) Titulacions academiques distintes a les al·legades per a l'ingrés en el cos: l. Titulacions de primer cicle: per cada diplomatura, enginyeria tecnica, arquitectura tecnica o títols declarats legalment equivalents o pels estudis corresponents al primer cicle d'una llicenciatura, arquitectura o enginyeria: 1,50 punts. . 2. Titulacions de segon cicle: pels estudis corresponents al segon cicle de llicenciatura, enginyeria, arquitectura o títols declarats legal­ ment equivalents: 2,50 punts. 3. Per posseir el títol de doctorat: 3 punts. C) Cursos de perfeccionament organitzats per les administracions públiques educatives competents: 1. Cursos impartits: per participar com a ponent, professor, o diri­ gir, coordinar o ser tutor en cursos de formació penÍtanent (entesos com s'indica en el punt següent), convocats pels organs central s o perirerics de les administracions amb competencies o re